Čermák vyhlíží severskou misi! Po treblu jde do Jonköpingu

Martin Čermák při BigBoard Superfinále 2024 | foto: ESA logistika Tatran Střešovice

Český florbal bude mít dalšího zástupce v zahraničním klubu. Do švédského Jönköpings IK přestupuje Martin Čermák, který strávil předešlé tři sezony ve střešovickém Tatranu. Po úspěchu v domácím poháru, Champions Cupu i BigBoard Superfinále tak vyhlíží novou výzvu na severu.


Liberecký odchovanec strávil ve Střešovicích tři ročníky, během nichž si pokaždé zahrál v O2 areně o titul. A hned dvakrát z toho zvedal nad hlavu mistrovský pohár. Celkově stihl za Tatran 88 superligových zápasů, v nichž zaznamenal 55 bodů (31+24).

Dalším Čermákovým působištěm se stane Jönköpings IK. Ten v uplynulé sezoně obsadil osmé místo švédské nejvyšší ligy, čímž si zajistil čtvrtfinále se Storvretou. A přestože pozdější šampion postoupil po pěti zápasech dá,e, působil Jönköping velice houževnatě.

 "Moc se těším, až se v nadcházející sezoně připojím k JIK. Oslovila mě koncepce klubu, s níž se skutečně ztotožňuji. JIK má mladý a silný tým, jenž na mě zejména v minulém ročníku udělal velká dojem. Do Švédska přicházím s velkými ambicemi a doufám, že pomohu mužstvu k jeho cílům," řekl pro klubový web Jonköpingu Čermák.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se